Arrangementer i gjestehavna

Vi kan hjelpe deg med å tilrettelegge for klubbtreff. Bra longsidekapasitet på rekker ut fra Dampskipskaia midt på torget (se havnkart). Også mulig å reservere dockspotplasser. Vi har gode kontakter med serveringssteder og andre «nøkkelpersoner». Sammen finner vi løsninger.

Oversikten oppdateres fortløpende – 2020 sesongen:

April: Vinterhavn til 1. mai. Vi har ca 25 gjestehavnplasser som ikke er belagt med vinterbåter. Flere av dockspot plassene er åpne. Disse er ordinære «drop-in» plasser når ikke forhåndsreservert.

Bemannet gjestehavn fra og med palmehelgen (fredag 3. til søndag 5. april. Skjærtorsdag 9. april og andre påskedag mandag 13. april. Velkommen til påsketreff!

Mai: I år faller 1. mai  på en fredag. = Langhelg.

Fredag 8. mai til søndag 10. mai: Treff for Scand Atlantic båter.

Mange kombinerer båttur med feiring av 17. mai i trivelige og intime Son. Det meste skjer i havneområdet. I år faller 17. mai på en søndag. Velkommen!

Torsdag 21. mai er Kristi himmelfartsdag. = Langhelg.

Fredag 29. mai: Pinse. = Langhelg.

Juni: Fredag 5. til søndag 7. juni: Princessklubben samlet til treff.

Juli: Erfaringsmessig godt belegg hver dag. Smekk full havn hver helg. Forhåndsreservasjon via dockspot.com anbefales.

August: Fredag 28. til søndag 31. Hollænderseilas. Forhåndsreservasjon via dockspot.com anbefales. De som kommer tidlig og gjør avtale får en god plass.
 

September:

Oktober: Vi flytter om på fortøyningsmateriell og klargjør gjestehavna for vinterhavn. 

November: Vinterhavn fra og med 1. november til 1. mai.

Vi har 13 dockspot plasser på nordre del av gjestebrygga. De er åpne for drop-in besøk gjennom vinteren så lenge det er isfritt.