Reservasjon = garantert plass

Coronasituasjonen har gjort at vi må tenke nytt. Alle våre gjesteplasser kan nå reserveres via www.dockspot.com. Ledige plasser kan bookes frem til kl. 10:00 ankomstdag.

Det gir deg forutsigbarhet og plassgaranti. Havnepersonalet får redusert «nær kundekontakt» ved at betaling skjer på forhånd. Tid frigjøres til smitteforebyggende tiltak. Ved melding om smitte vil vi kunne kontakte omkringliggende båter ettertid.

Plassene er nummerert og skilt «reservert/ledig» oppdateres daglig. Ledige plasser kan bookes samme dag frem til kl. 10:00. Ikke reserverte plasser skiltes ledig på formiddagen og er ledig drop-in plass til neste dag kl 12:00. Havneleie drop-in skal betales på automaten utenfor serviceanlegget.

Sjekk din bookingbekreftelse og vær 100% sikker på hvilken bås (berth number) du har reservert og betalt samt at datoen stemmer. Dockspot bookingsiden har kart som er zoombart. Kartet er fra Google Maps. Ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

IKKE ta en annens plass og tro at havnepersonalet «løser» saken. Denne sesongen vil bli utfordrende. Vi forventer at nykommere på sjøen setter seg inn i skrevne og uskrevne regler og at de med erfaring veileder og er gode forbilder.

Med ønsker om en fin sesong hvor vi holder oss friske og glade 🙂