Reservasjon = plass i helger og høysesong

Coronasituasjonen har gjort at vi må tenke nytt. 90% av våre gjesteplasser kan nå reserveres via www.dockspot.com

Det gir deg forutsigbarhet og plassgaranti. Havnepersonalet får redusert «nær kundekontakt» ved at betaling skjer på forhånd. Tid frigjøres til smitteforebyggende tiltak. Ved melding om smitte vil vi kunne kontakte omkringliggende båter ettertid.

Ledige plasser kan bookes frem til kl. 10:00 ankomstdag.

Alle plasser er nummerert og skiltet reservert/ledig. Sjekk din bookingbekreftelse og vær 100% sikker på hvilken bås (berth number) du har reservert og betalt samt at datoen stemmer. Dockspot bookingsiden har kart som er zoombart. Kartet er fra Google Maps. Ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

IKKE ta en annens plass og tro at havnepersonalet «løser» saken. Denne sommeren vil bli trang og krevende for alle. Vi forventer at nykommere på sjøen setter seg inn i skrevne og uskrevne regler og at de med erfaring veileder og er gode forbilder.

Ikke reserverte plasser skiltes ledig på formiddagen og er drop-in plass til neste dag kl 12:00.

Havneleie drop-in skal betales på automaten utenfor serviceanlegget.

For de som ikke evner å oppføre seg, vise hensyn i en vanskelig tid eller spille på lag med havnepersonalet har vi en «verktøykasse» som inkluderer bortvisning, svartelisting og varsel til samarbeidende havner. Heldigvis svært sjeldent brukt. Med ønsker om en flott båtsommer hvor vi holder oss friske og glade 🙂