Informasjon om plassreservasjon og Covid-forebyggende-tiltak

Coronasituasjonen har gjort at vi må tenke nytt. Alle våre 75 gjesteplasser kan reserveres via www.dockspot.com. Ledig plass kan bookes frem til kl. 10:00 ankomstdag.

Reservasjon gir deg forutsigbarhet og plassgaranti. Vi reduserer «nærkontakt» ved at betaling skjer på forhånd. Tid frigjøres til smitteforebyggende tiltak. Ved melding om smitte vil vi kunne kontakte omkringliggende båter ettertid.

Plassene er nummerert og skilt «reservert/ledig» oppdateres daglig. Ikke reservert plass skiltes ledig på formiddagen og er drop-in plass til neste dag kl 12:00. Havneleie drop-in skal betales ved ankomst på dockspot pay & stay eller automaten utenfor serviceanlegget.

Sjekk din bookingbekreftelse og vær 100% sikker på hvilken plass, brygge og dato du har reservert. Dockspot bookingsiden har zoombart kart. Kartet er fra Google Maps, ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

Vær vennlig å IKKE ta en annens plass og tro at det er havnevertens oppgave «å løse» problemet du lager. Utsjekk er klokken 12:00. Fra da skal plassen være tilgjengelig for nestemann. Du kan gjøre avtale med havnevert om en plass som ikke er reservert for neste dag. Hvilke plasser som ikke er booket vet vi først etter kl 10:00. Dagleie inntil 4 timer betaler du på automaten.

Denne sesongen vil trolig også bli utfordrende. Vi forventer at nykommere setter seg inn i skrevne og uskrevne regler og at de med erfaring er gode forbilder og gir råd og vink.

Med ønsker om en båtsesong hvor vi holder oss friske og glade 🙂

Link til dockspot support/FAQ: https://www.dockspot.com/sv/support