Reservasjon = plassgaranti

Coronasituasjonen har gjort at vi må tenke nytt. Alle våre gjesteplasser kan reserveres via www.dockspot.com. Ledig plass kan bookes frem til kl. 10:00 ankomstdag.

Reservasjon gir deg forutsigbarhet og plassgaranti. Vi reduserer «nærkontakt» ved at betaling skjer på forhånd. Tid frigjøres til smitteforebyggende tiltak. Ved melding om smitte vil vi kunne kontakte omkringliggende båter ettertid.

Plassene er nummerert og skilt «reservert/ledig» oppdateres daglig. Ikke reservert plass skiltes ledig på formiddagen og er ledig drop-in plass til neste dag kl 12:00. Havneleie drop-in skal betales på automaten utenfor serviceanlegget.

Sjekk din bookingbekreftelse og vær 100% sikker på hvilken bås (berth number) du har reservert og betalt samt at datoen stemmer. Dockspot bookingsiden har zoombart kart. Kartet er fra Google Maps, ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

IKKE ta en annens plass og tro at havnepersonalet «løser» saken. Utsjekk er innen klokken 12:00. Denne sesongen vil bli utfordrende. Vi forventer at nykommere på sjøen setter seg inn i skrevne og uskrevne regler og at de med erfaring er gode forbilder og veileder.

Med ønsker om nok en sesong hvor vi holder oss friske og glade 🙂