Om oss

Son Gjestehavn

Son er en sommeridyll med yrende liv og mange aktivitetstilbud for store og små. Vi kan by på en rekke serveringssteder, forretninger og gallerier. Kort vei til fine turområder og badestrender.

Son Gjestehavn eies og drives av Vestby kommune. Her tilbys båtturistene en rekke bekvemmeligheter i en trygg og moderne havn. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv familiehavn. Våre gjestebrygger ligger sentralt, fritt for biltrafikk og i gangavstand til alle fasiliteter. I vårt moderne serviceanlegg finner du toaletter, garderober med dusjer og hårfønere, stellerom for bleieskift, vaskemaskiner og tørketrommler, samt den populære “bytt en bok” hylla. Dagens værmelding ved inngangen. På betalingsautomatens kvitteringsdel står kode til døgnåpent serviceanlegg, trådløst internett og havnas septiktømmestasjon.

Vi ser på tilbakemelding fra våre gjester som konstruktive innspill og lover å behandle dem seriøst. Gjestehavna har normalt kapasitet til ca 100-120 båter etter nåværende båtstørrelser. Under blant annet Hollænderseilasen setter vi inn tiltak for å få plass til flere. Det meste er mulig med god planlegging, godt samarbeid og fendring…

Om du ikke finner plass, vennligst ring 64 95 87 38 så vil vi forsøke å hjelpe deg.

Interessert i historien om Son?

Lyst å se mere av Son?

Her er noen tips til aktiviteter, opplevelser og turer i omegn

Kystkultursenter

Havnekart

Her finner du havnekart over Son havn med oversikt over gjesteplassene, og hvor man finner de forskjellige fasilitetene og ellers hva Son har å tilby.

Son er et knutepunkt og mange ønsker å la båten ligge å dra ut å oppdage nye og kjente steder

Om du skal til utlandet,  besøke nærområde eller få besøk har vi linker til buss, båt, tog og parkering

  • For togtider og togruter gå inn på NSB sine sider her
  • For busstider og bussruter gå inn på Ruter sine sider her
  • Kommer dere, eller besøkende med bil? Se P-muligheter her
  • For båttider og båtruter gå inn på Ruter sine sider her
  • Får busstider og bussruter med Flybussen, se siden deres her
NSB logo
Ruter
Flybussen