Dockspot – selvbetjening

Reservert på forhånd eller drop-in gjest?

Inntil av våre 75 gjesteplasser kan forhånds reserveres gjennom bookingtjenesten www.dockspot.com

Hver formiddag snur havneverten skilt som viser om plassen er booket eller ledig for drop-in (til neste dag kl 12:00).

Drop-in gjest på plass skiltet «ledig til kl 12:00 i morgen» betaler havneleien som Dockspot pay & stay eller på automaten utenfor serviceanlegget.

Ved drop-in må du betale for en dag av gangen. For lengre opphold; gjør en plassreservasjon.

Dockspot forhåndsreservasjoner og drop-in betalinger registreres på vår daglige bookingliste. Det er et godt verktøy for å raskt få kontakt med båteiere i havna om en ulykke skulle oppstå. Kontaktinformasjonen du legger inn gjør at vi får tak i deg om du glemmer igjen noe. Det hender titt og ofte at båtplassnaboen «vet hvem som eier jakka, kosebamsen, redningsvesten eller iphonen som ble funnet i serviceanlegget, men båten dro for 10 minutter siden». 

Veileder  – Finn kode til WC og internett

Veileder – Avbestille reservasjon

Før ankomst: Sjekk bookingbekreftelsen. Vær 100% sikker på hvilken plass, brygge og dato du har reservert. Bookingsiden har zoombart kart (fra Google Maps), ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

IKKE ta en annens plass og tro at det er havnevertens oppgave «å løse» problemene du lager.

Utsjekk er innen klokken 12:00. Da skal plassen være tilgjengelig for neste leietaker. Du kan gjøre avtale med havnevert og få anvist en plass som ikke er booket. Hvilke plasser som er ledige vet vi først etter kl 10:00. Dagleien (inntil 4 timer) betaler du på automaten. Husk å sette kvitteringsmerket godt synlig på tau til brygga.