Dockspot – selvbetjening

Planlegger du et besøk hos Son gjestehavn?

Vi tilbyr både forhåndsreserverte plasser og drop-in alternativer for gjestene våre.

75 av våre gjesteplasser kan forhåndsreserveres via bookingtjenesten www.dockspot.com

Hver formiddag oppdaterer havneverten skiltene for å vise om plassene er booket eller tilgjengelige for drop-in (for neste dag frem til kl. 12:00).

For drop-in gjester som fortøyer på plasser merket «Ledig til kl. 12:00 i morgen», betales havneleie via www.dockspot.com Kode til serviceanlegg og WLAN kommer på booking-/betalingsbekreftelsen.

Ved drop-in betaler du per dag. For lengre opphold anbefaler vi å foreta en forhåndsreservasjon.

Alle forhåndsreservasjoner gjennom Dockspot og drop-in betalinger registreres løpende på vår bookingliste. Dette er et nyttig verktøy for å raskt kunne kontakte båteiere dersom det skulle oppstå en nødsituasjon. I tillegg, dersom du skulle glemme noe, gjør den registrerte kontaktinformasjonen det mulig for oss å nå deg. Det er ikke uvanlig at nabobåten vet hvem som eier jakken, kosebamsen, redningsvesten eller iPhonen som ble funnet i serviceanlegget, men dessverre allerede har dratt videre.

Veileder  – Finn kode til WC og internett

Veileder – Avbestille reservasjon

Før ankomst: Sjekk bookingbekreftelsen. Vær 100% sikker på hvilken plass, brygge og dato du har reservert. Bookingsiden har zoombart kart (fra Google Maps), ikke ferskvare og enkelte fortøyningsbommer er flyttet siden bildet ble tatt.

IKKE ta en annens plass og tro at det er havnevertens oppgave «å løse» problemene du lager.

Utsjekk er innen klokken 12:00. Da skal plassen være tilgjengelig for neste leietaker. Du kan gjøre avtale med havnevert og få anvist en plass som ikke er booket. Hvilke plasser som er ledige vet vi først etter kl 10:00. Dagleien (inntil 4 timer) betaler du på automaten. Husk å sette kvitteringsmerket godt synlig på tau til brygga.